Om oss

Terna ByggTerna Bygg ble etablert etter en sammenslåing av flere erfarne snekkere i distriktet. Det føltes riktig for alle å slå seg sammen, for å kunne gi kunder og samarbeidspartnere et mer profesjonelt team å forholde seg til. Målet var å skape en seriøs aktør i bransjen som kunne yte bedre service og gi en bedre oppfølging til kundene.

 

Våre snekkere har lang erfaring og innehar stor kunnskap om snekkerfaget. Staben er stabil og mange av dem som jobber for firmaet er også med på eiersiden. Vi har fagarbeidere med svennebrev og en med mester papirene. Våre snekkere har lang erfaring og er oppdatert på det siste innen forskrifter til enhver tid. Vi bygger med fokus på kvalitet i hele prosessen fra a til å! Vi har sentral godkjenning.

 

Kontorene våre er sentralt etablert på Bjorbekk kun fem minutters kjøretur fra Arendal sentrum.
 

Vi er en moderne bedrift som setter kvalitet og god service høyt. Dette vil du som kunde merke i oppfølgingen vi gir deg og kvaliteten på produktet vi overleverer deg ved ferdigstillelse. Ingen oppdrag er for små og vi vil i alle oppdrag gjøre alt for at du som kunde blir fornøyd. På vår referanseside kan du se noen av prosjektene våre.

Ring oss